toppbilde 2

krist.in style høst 2016 orange genserkrist.in antrekk høst genser carlings orange kamera canon 5d mark 4 sigma 50 mmkrist.in style høst 2016 orange genserkrist.in style høst 2016 orange genser

genser – carlings / bukse – vero moda / sko – reebok


Det er så mange som har spurt hvor denne genseren er fra – og det skjønner jeg godt! Jeg kom over den på Carlings og tenkte med en gang at det var en perfekt høstgenser med den superfine orange/peach fargen! De hadde den i både burgunder og grått også, hehe, men jeg var flink og kjøpte bare en – til tross for at den er 30% ull. Jeg digger å være varm når det går mot kaldere tider, så fine gensere med litt ull i er perfekt. Sammen med chillebuksen min ble det et perfekt comfy hverdagsantrekk – nesten så jeg kunne reist i det også – men det ble noe litt kjøligere på meg. Dette innlegget er forhåndspublisert, og nå sitter vi forhåpentligvis, på flyet på vei til Florida. Håper dere har en herlig søndag!

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter