toppbilde 1

På tirsdag var vi i Universal studios, og det var jo bare helt amazing! Etter magic kingdom trodde jeg det ikke kunne bli bedre – men Universal var enda gøyere og vi tok en hel haug med rides som bare var helt sykt bra! Jeg er ikke en rollercoaster-person. Men her var ridesene en kombinasjon av opp og ned, kombinert med 3d – det føltes helt sykt – haha! Det var utrolig fint å vandre rundt der hele dagen, både i springfield som jeg pratet om i går, men ikke minst i Harry Potter-verden, jurassic park og Toon lagoon – så mye gøy, og man følte at man hoppet rundt i ulike verdener.

Vi avsluttet dagen med pizzamiddag under åpen himmel, og plutselig begynte det å regne, haha, så da løp vi til bilen. Men her kunne jeg gjerne vært to dager, for det var såå mye å se og oppleve – anbefales virkelig!

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter