toppbilde 2

krist.in style reebok sneakers krist.in style reebok sneakerskrist.in style reebok sneakers

Jeg har lagt min elsk på Reebok sneakers. Etter at jeg kjøpte et hvitt og et rosa par i New York i vår har jeg allerede klart å slite de hvite helt ut, og jeg måtte kjøpe et nytt par på outlet i Florida. Men da jeg kom over disse grønne i London klarte jeg ikke å gå i fra de heller, hehe. For noen år siden gikk jeg bare i vonde boots, gjerne med hard hæl og stive materialer som gav meg gnagsår – men de siste årene har jeg gått over til sneakers, og det er såå mye bedre for beina mine! Da er det perfekt å ha et lite utvalg sånn at jeg kan variere litt og se fin ut på beina selv om jeg går i joggesko! Hva synes dere, er ikke den olivengrønne fargen helt perfekt for høsten og vinteren?

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter