toppbilde 1

krist.in antrekk bukse broderier acne cardigankrist.in antrekk bukse broderier acne cardigan krist.in antrekk bukse broderier acne cardigankrist.in antrekk bukse broderier acne cardigankrist.in antrekk bukse broderier acne cardigankrist.in antrekk bukse broderier acne cardigan

genser – bershka / cardigan – acne / jeans – topshop / sko – reebok

Da jeg var i London gikk jeg til innkjøp av en liten haug med nye bukser. Jeg vet ikke helt hva som er greia, men jeg elsker buksene på topshop, og klarer aldri å finne bukser noe annet sted. Denne gangen gikk jeg for noen av den faste varianten min, men også denne “mom jeans”-fasongen (hvorfor heter det det egentlig?). Jeg digget at det var broderier langs hele! Skulle bare ønske jeg hadde laget den selv, hehe. Litt farger og annerledeshet er gøy , til og med på en bukse!

Hurra for første søndag i advent da dere! Jeg har jobbet i hele går og i hele natt – gøy med kirkejobb, men nå er det snart på tide med litt søvn! Og etter det, da skal jeg koose meg med å pynte til advent ♥︎ Hva med dere? Er dere ferdigpyntet?

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter