toppbilde 1

God morgen! Eller, nå er det vel egentlig langt på dag – men det er søndag, så da går det fint! Jeg har allerede brukt 2 timer etter at jeg tok disse bildene for å få de over på macen, haha, sykt stress når macen ikke reagerer på kortleseren, og ingen av kameraene vil koble til wifien på mobilen min! Bloggerissues altså! Simon foreslo å bruke hans mac. Ah, so smart!

krist.in søndag morgen tøfler kakaokrist.in søndag morgen tøfler kakaokrist.in søndag morgen tøfler kakaokrist.in søndag morgen tøfler kakao

En rolig søndag her i hus hvertfall, etter en herlig bursdagsfeiring med mine fineste jenter i går! Skal vise dere litt bilder etterhvert – men først skal jeg spise opp resten av godteriet, haha! De herlige tøflene mine er forresten herfra, såå comfy, og ikke minst søte! Ha en herlig søndag alle sammen ♥︎

Share on FacebookTweet about this on Twitter