toppbilde 1

Hotellet vårt ligger oppover et fjell. Eller mer en haug da. Men på toppen har de et herlig sunset pool med basseng med deilig utsikt, bar og digge solsenger. Helt perfekt! 

krist.in gran canaria reise sheraton resort sunset pool krist.in gran canaria reise sheraton resort sunset pool krist.in gran canaria reise sheraton resort sunset pool krist.in gran canaria reise sheraton resort sunset pool krist.in gran canaria reise sheraton resort sunset pool 
krist.in gran canaria reise sheraton resort sunset pool

I dette landet har de til og med skjønt at nestea lemon er viktig for folk i motsetning til Norge, haha. Jeg elsker nestea lemon – så nå går det i det til alle måltider! Vår plan er å tilbringe søndagen rundt sunset pool og området rundt – totalt chill! Håper dere også får en herlig søndag! 

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter