toppbilde 2

Det er visst blitt en greie her i hus å blogge når klokken ikke er før langt på kveld. Macen min har begynt å streike litt, så jeg har prøvd å få den til å funke hele ettermiddagen. Kjenner jeg blir litt stresset, for er det noe jeg ikke har tid til så er det at macen skal slutte å virke!


Jeg har fremdeles mange bilder på lager etter reisen vår til Gran Canaria, så håper dere er gira på å fremdeles få litt bilder derfra? Da vi var i Las Palmas kom jeg over en superfin kjole på Pimkie – kjempemyk og perfekt til babymagen! Vi rakk å ta noen bilder av den i solnedgangen sammen med favorittjakken min fra bikbok ♥︎


krist.in gravid antrekk krist.in gravid antrekk krist.in gravid antrekk krist.in gravid antrekk

krist.in gravid antrekk krist.in gravid antrekk krist.in gravid antrekk krist.in gravid antrekk

kjole – pimkie / trenchcoat – bikbok / sko – reebok

Var ikke kjolen superfin vel? Og wow – magen så skikkelig stor ut på disse bildene! Føler ikke den er så stor i dag, men kanskje det varierer litt? Kjenner jeg savner varme sommerkvelder og bare bein, men det skal bli godt med påskeferie hjemme også! ♥︎

Share on FacebookTweet about this on Twitter