toppbilde 3

Litt gult hører til i påsken! ♥︎ Jeg oppdaget at jeg ikke hadde delt disse antrekksbildene fra Gran Canaria med dere enda, så da passet det jo fint å gjøre det nå som påsken er i gang. Jeg digger denne jumpsuiten som virkelig setter litt farge på livet, og den er perfekt å kombinere med noen comfy birkenstocks og en jakke over – så har man et superkomfortabelt og fresht antrekk! krist.in antrekk jumpsuit shein jakke zarakrist.in antrekk jumpsuit shein jakke zarakrist.in antrekk jumpsuit shein jakke zara

jumpsuit – shein / jakke – zara / sko – birkenstock


Nå er vi hjemme i Stavanger igjen etter et par dager på haugalandet, og her skal vi være resten av påsken. Nå blir det rydding, sortering og litt oppussing – mye som må gjøres før vi blir tre stykker i leiligheten! Håper alle dere får en superherlig påske! Hva er deres planer? ♥︎

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter