toppbilde 2

Funker dårlig med ryddepåske når det er så fint vær – hehe! Jeg og Simon har et prosjekt med å freshe opp leiligheten og virkelig få ryddet her, men det frister jo mer med en tur ut når solen skinner og temperaturen stiger litt! Såå vi tok oss en liten tur i dag, og i går.. De blomstrete trærne har dukket opp i nabolaget, så nå er jeg superhappy hvor enn jeg går. Når jeg blir stor skal jeg ha et hus med en hage full av rosa blomstertrær!

krist.in vår kirsebærtrær blomster stavanger krist.in vår kirsebærtrær blomster stavanger krist.in vår kirsebærtrær blomster stavanger krist.in vår kirsebærtrær blomster stavanger krist.in vår kirsebærtrær blomster stavanger krist.in vår kirsebærtrær blomster stavanger krist.in vår kirsebærtrær blomster stavanger krist.in vår kirsebærtrær blomster stavanger krist.in vår kirsebærtrær blomster stavanger

Skikkelig vårstemning! ♥︎ Nå skal vi prøve å sette i gang med ryddingen igjen – må prøve å være litt effektive mens vi har fri! Håper dere har en herlig påskehelg ♥︎

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter