toppbilde 2

Denne uken fikk jeg en diger pakke i posten fra Neglakademiet med alt man måtte trenge for å freshe opp neglene til våren. Jeg har ikke fått testet alt enda, men gleder meg til å gjøre det – for det å ha fine hender og negler føles såå bra! Jeg fikk flere lakker fra sommerkolleksjonen til CND Vinylux, og det var ikke lett å bestemme seg for hvilken farge som var favoritten!

krist.in neglakademiet ambassadør cnd neglelakk håndkrem vinyluxkrist.in neglakademiet ambassadør cnd neglelakk håndkrem vinylux krist.in neglakademiet ambassadør cnd neglelakk håndkrem vinylux

Håndkremen har jeg blitt hekta på allerede – den lukter helt fantastisk og gjør hendene supermyke! Tror jeg skal våge meg på å si at det er den beste håndkremen jeg har prøvd. Flaks at jeg fikk en stor en! Jeg fikk også en hel del produkter som skal gjøre neglene sterkere og finere, og jeg har begynt å bruke de – så nå gjenstår det bare å bestemme seg for hvilken fresh farge jeg skal gå for først! Stemmer dere for mintgrønn eller peach?

Share on FacebookTweet about this on Twitter