toppbilde 2

God søndag dere! Her i huset er det skikkelig chillesøndag – litt samtidig som vi prøver å få gjort en haug med ting. Jeg har så mye på “burde vært gjort”-listen min, men så har jeg egentlig mest lyst til å bare slappe av. Haha, dilemma! Jeg fant dette antrekket på et minnekort som jeg helt har glemt å dele med dere, fort gjort! Jeg elsker denimjakken min, oversized og perfekt å bare hive over hvilket som helst antrekk!

krist.in antrekk gravid denimjakkekrist.in antrekk gravid denimjakkekrist.in antrekk gravid denimjakke krist.in antrekk gravid denimjakkekrist.in antrekk gravid denimjakke krist.in antrekk gravid denimjakke

bukse – topshop / topp – shein / denimjakke – shein / sko – converse / hatt – H&M

Digger frynsene på toppen også! Litt bohem style og indianer trenger jeg i livet mitt! Tipper den blir for kort ganske snart, haha. Men den passer nok til høsten igjen!


Nå skal jeg og Simon kikke litt på babyutstyr – det er litt av en jungel der ute – og vi har jo fremdeles ikke kjøpt noe mer enn en vogn. Hehe. Godt vi har litt tid på oss enda! Håper dere får en herlig søndag ♥︎

Share on FacebookTweet about this on Twitter