toppbilde 1

Det er jo gøy å se litt fremover også, og ikke bare tilbake på uken som har gått – men fremover på den som kommer. Perfekt på en mandagsmorgen. Mine planer for denne uken..

MANDAG
I dag får jeg frokostbesøk av Tine, Bettina og Margot – vi er så flinke til å sette av litt tid hver uke til å henge sammen – og det finnes ikke bedre start på uken enn å henge med de! Jeg og Simon skal også til jordmor, og jeg skal på et møte på kvelden.

TIRSDAG
Jobbedag fra 08-21! Det blir en lang dag, men så liker jeg litt å bare ta alt på en gang også, hehe.

ONSDAG
Haha, hver gang jeg ser i kalenderen min tenker jeg “åh, på onsdag kan jeg få fikset mye – jeg skal jo ingenting!” Men, da er det visst 17. mai.

TORSDAG
Kiropraktor og jobb står på planen – men ellers er kvelden ganske åpen. For en luksus!

FREDAG, LØRDAG & SØNDAG
En skikkelig jobbehelg! Jeg har en haug på to-do listen med redigering av bilder, oppdatering av nettsiden, få skrevet litt til bloggen og mye mails og samarbeid osv som skal svares på. Jeg ser det er meldt litt fint vær også, så forhåpentligvis får vi tatt litt bloggbilder! Og så satser vi på å få litt tid til å forberede babyrommet litt. For det må jeg få begynt på nå!

Hva er deres planer for uken som kommer?

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter